Het kamp komt eindelijk in zicht. Tijd om op een rijtje te zetten hoe het kamp er dit jaar zal uitzien. Het kamp ziet er weer anders uit door Covid-19 dus lees dit zeker na.

Wat staat er op deze pagina?

  1. Planning
  2. Kamp Zoniënburcht
  3. Inschrijvingen
  4. Vragen

1. Planning (aangepast op 20/06)

  • Dinsdag 13 juli om 11 uur: Deadline voor het afzetten van de koffers op de speelplaats van het HHC. Er kunnen geen koffers mee op de bus.
  • Maandag 19 juli 9h00: Vertrek kamp. Wees zeker op tijd! (Afhangend van de corona-regels zullen de Knapen niet met de bus, maar met de trein gaan. Verdere info volgt.)
  • Zondag 25 juli: GEEN BEZOEKDAG. Niet getreurd, lees verder om ons alternatief te ontdekken.
  • Donderdag 29 juli 15 uur: Einde kamp/bezoekdag. Dit jaar komen de leden niet terug van kamp met de bus. In plaats daarvan kunnen jullie jullie bengels zelf komen ophalen. Voel je vrij om een picknick mee te nemen en nog even rond te hangen op de kampwei. (Knapen en Jonghernieuwers vertrekken pas vrijdag 30 juli naar huis. Verdere info volgt.)
  • Zaterdag 31 juli rond 18h: Koffers ophalen aan het HHC.

 

2. Kamp Zoniënburcht

Alle info over kamp staat in de kamp Zoniënburcht. Gelieve deze dus eerst door te nemen alvorens een vraag te stellen. Je kan hem HIER lezen.

Informatie omtrent de kampprijs en het rekeningnummer bevindt zich ook in de kamp Zoniënburcht.

3. Inschrijvingen

Binnenkort zal het mogelijk zijn je hier in te schrijven voor het kamp. Volg onderstaande instructies nauwgezet op. Schrijf je kind ZEKER NIET in als ‘nieuw lid’.

Er wordt geen bevestigingsmail gestuurd. Indien het groene vakje ‘Kamp 20-21’ is veranderd naar het grijze vakje ‘Ingeschreven’, weet je dat het in orde is.  Informatie over het kamp geld staat in de kamp Zoniënburcht.

4. Vragen

FAQ

 


 

 

 

 

 

Aftermovie Sart 2020

 

 

Kamp+bezoekdag 2018
Kamp 2017
Bezoekdag 2017
Kamp 2015 + kamp 2016
Bezoekdag 2016 – 75 jaar KSA Tervuren