Het kamp komt eindelijk in zicht. Tijd om op een rijtje te zetten hoe het kamp er dit jaar zal uitzien. Dit jaar hebben we geen beperkingen meer in verband met Covid-19 (Joepieee)!
Wat staat er op deze pagina?

  1. Planning
  2. Kamp Zoniënburcht
  3. Inschrijvingen
  4. Vragen

1. Planning

  • Maandag 11 juli om 23u59: Deadline voor het afzetten van de koffers op de speelplaats van het HHC. Er kunnen geen koffers mee op de bus.
  • Maandag 18 juli 8u45: Vertrek kamp. Wees zeker op tijd! Vergeet jullie lunchpakket, id en eventuele persoonlijke medicatie niet!
  • Zondag 24 juli vanaf 11u: KSA BBQ bezoekdag 22’ Jullie zijn allemaal welkom op de bbq op onze bezoekdag om samen met ons ons 80 jarig bestaan te vieren. Vergeet jullie niet in te schrijven op onze site onder de rubriek: ‘Bezoekdag 22’. Of klik HIER.
  • Vrijdag 29 juli 15 uur: Einde kamp. De leden vertrekken met de bus in Graide rond 13u. We zullen ongeveer rond 15u terug zijn aan het HHC waar jullie jullie bengels terug kunnen komen ophalen. De leiding laat het exacte uur van aankomst nog weten de dag zelf in de whatsapp-groepen.
  • Zaterdag 30 juli rond 18h: Koffers ophalen aan het HHC. Wij updaten het uur de dag zelf via Whatsapp.

2. Kamp Zoniënburcht

Alle info over kamp staat in de kamp Zoniënburcht. Gelieve deze dus eerst door te nemen alvorens een vraag te stellen. Je kan hem HIER lezen.
Informatie omtrent de kampprijs en het rekeningnummer bevindt zich ook in de kamp Zoniënburcht.

3. Inschrijvingen

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het kamp. Volg onderstaande instructies nauwgezet op. Schrijf je kind ZEKER NIET in als ‘nieuw lid’.
Kijk zeker na of je een bevestigingsmail hebt gekregen (check eventueel spam). Indien het groene vakje ‘Kamp 21-22’ is veranderd naar het grijze vakje ‘Ingeschreven’, weet je dat het in orde is. Informatie over het kampgeld staat in de kamp Zoniënburcht.
Richt vragen over het inschrijvingssysteem aan: web@ksatervuren.be

KLIK HIER VOOR DE INSCHRIJVINGEN

4. Vragen

FAQ
Waar gaan we op kamp dit jaar?
-Graide
Wat doen we op kamp?
https://www.youtube.com/watch?v=RUIV8D7F1O8&t=192s
Wat neem ik mee?
Check de Zoniënburcht en bij uitbreiding onderstaande video van 2 jaar terug.
https://www.youtube.com/watch?v=RUIV8D7F1O8&t=444s
Hoe kan ik de KSA steunen met mijn kampaankopen?
https://www.youtube.com/watch?v=RUIV8D7F1O8&t=744s
Bovenstaande video is van 2 jaar geleden, dus de data en locatie kloppen niet.

Nog vragen? Bezoek onze contact pagina om de juiste persoon te bereiken.