Alles kost geld, dat geldt ook voor een jeugdbeweging! Wij hangen af van subsidies en jaarlijkse evenementen. Om ons wat meer financiële speelruimte te geven, hebben wij ons aangesloten bij Trooper. Dit is een bedrijf dat bijna alle webshops van België bundelt onder één site. Als je via de site van trooper je online aankopen doet (bij bijvoorbeeld: Décathlon; A.S. Adventure; Coolblue; Bol.com;…), krijgen wij een commissie op jullie uitgaven.  Simpel uitgelegd, wij krijgen geld voor jullie aankoop, terwijl jullie niets extra hoeven te betalen.

 

Je aankoop registreer je via onze Trooper-pagina. Al is er ook een simpelere methode, waardoor je er niet altijd zelf aan hoort te denken. ⇓⇓⇓⇓⇓

Botje

Het is mogelijk om een ‘botje’ te installeren in je browser (Google Chrome, Safari, Firefox). Dit botje is een onschuldig programmaatje dat ervoor zorgt dat je niet meer via de site van Trooper hoeft te surfen. Het botje zal automatisch je aankoop registreren en geld aan KSA Tervuren schenken. Het botje kan je HIER downloaden.

Het is tegenwoordig dus heel simpel om geld voor de KSA te verdienen. Met dit extra geld zullen we zeker toffe dingen doen op kamp.

Heb je een vraag over Trooper, spreek dan een leider aan of contacteer Trooper via deze link