Leeftijd: 14-16 jaar (3° en 4° secundair)

KSA wordt voor de Jonghernieuwers een ontmoetingsplaats met vrienden. Ze willen soms eens stilzitten om wat gezellig te praten, maar trekken er even graag samen op uit om de meest uiteenlopende stunts te beleven. De leiders zetten activiteiten op die een uitdaging vormen voor de leden en hen uitnodigen om samen te werken om hun doel te bereiken. Er wordt al heel wat verantwoordelijkheid doorgespeeld naar de leden en de groep mag geregeld zelf één en ander organiseren. In KSA mogen ze zichzelf zijn, los van de doordeweekse verplichtingen en verwachtingen.

Symbool: De blauwe stapschoen
Een meerdaagse staptocht, samenwerken met vrienden. Leren verantwoordelijkheid dragen, KSA, een stap in de goede richting.

 De jonghernieuwerleiding:

Hey, wij zijn Senne en Jasper. Wij zullen dit jaar de jonghernieuwers van spelplezier voorzien en samen hopelijk een hechte band smeden. We geven samen al 8 jaar leiding, aan onze ervaring zal het al vast niet liggen. Wij hebben alvast super veel zin in het jaar en we hopen dat jullie minsten even enthousiast zijn! We hebben al tal van leuke activiteiten in gedachten, tot snel 😉

Wil je eens komen proeven en kijken, stuur ons hier een mailtje: jonghernieuwers@ksatervuren.be