Na het grote succes van vorig jaar loopt KSA Tervuren terug de 20km van Brussel!
Vorig jaar hebben we hier maar liefst 700 euro opgehaald voor “The Healing Horse”. Een resultaat waar we na de eerste editie zeer trots op mogen zijn!

Dit jaar zetten we graag een ander goed doel in het daglicht. We zamelen namelijk geld in voor het Kan-go fonds. Het Kan-go fonds steunt onderzoek naar onderliggende ziektemechanismes en naar zinvolle therapeuthische interventies voor de ziekte van Duchenne. Een ziekte die helaas ook Xavier getroffen heeft. Xavier is ondertussen een oud-KSA’er maar maakte jaren lang deel uit van een trouwe groep zondagsgangers vooraleer de ziekte dit niet meer toeliet. We willen Xavier en zijn familie vanuit de KSA steunen.

We lopen met de leiding, oudleiding en gemotiveerde KSA’ers de 20km als steun naar Xavier en proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Kan-Go fonds.
 

Wil je graag meelopen/stappen? Dat kan! 

Hiervoor ga je naar het inschrijvingsplatform van de 20km door Brussel en klik je op ‘Sluit aan bij ploeg’. Hier geef je dan de ploegcode KSAT13485 in. Je vind de link naar het inschrijvingsplatform hier 

Voor de betaling van het inschrijvingsgeld schrijf je €28 over naar de rekening BE49 4345 1170 1171. Bij je overschrijving vermeld je: 20k door Brussel – Naam

We spreken de dag zelf af in Tervuren met alle lopers en stappers om samen naar daar te gaan. Haal dus jullie blauwste sportoutfit al maar boven om als 1 team te kunnen starten. We zullen dan ook de startnummers uitdelen aan iedereen van onze ploeg.

We nodigen jullie graag allemaal uit om onze strava-community te joinen, zo kunnen we elkaar motiveren om goed te trainen en zo voorbereid mogelijk aan de start te staan!

https://strava.app.link/KDTmd001SHb

❤️Doneren aan Kan-Go! kan via onderstaande link!❤️
https://donate.kuleuven.cloud/…/20KMBXL_KSA_Tervuren…

Alvast super dikke merci dat jullie zo talrijk willen meedoen!

Groetjes

Leiding KSA Tervuren