Na het grote succes van vorig jaar organiseren we op 12 mei opnieuw een infomoment over ons kamp.❗️❗️ Er zal terug een bar zijn waar je gezellig iets kan eten, drinken en de leiding iets beter kan leren kennen. De winst hiervan gaat integraal naar het Kan-go! fonds! Extra reden om te blijven plakken dus 😉.

❓❓WAT IS HET KAN-GO! FONDS❓❓
Het Kan-go! Fonds is het goede doel waarvoor we zullen lopen op de 20km van Brussel. Zij steunen onderzoek naar onderliggende ziektemechanismen en naar zinvolle therapeutische interventies voor de ziekte van Duchenne. Een ziekte die helaas ook Xavier getroffen heeft. Xavier is ondertussen een oud-KSA’er maar maakte jarenlang deel uit van een trouwe groep zondagsgangers vooraleer de ziekte dit niet meer toeliet. De oude groepsgenoten van Xavier willen hem graag steunen en zullen jullie om die reden van spijs en drank voorzien.

📢📢PRAKTISCH📢📢
Starten doen we om 17u. We trekken dan samen van het HHC naar de lokalen. Voor de nieuwe ouders wordt daar een presentatie gegeven met info over het kamp. Je krijgt er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Ondertussen kan je kind gezellig verder spelen. Tegelijkertijd kan je onder sfeervolle muziek genieten van een drankje (of 2 🙂) aan schappelijke prijzen. Hopelijk zien we jullie dan voor een lekker hapje, drankje en een gezellige babbel! Indien je niet aanwezig kan zijn, kan je ons altijd contacteren met je vragen. Tot dan😉