Beste Ouders

Sinds de start van dit nieuwe jaar hebben we er niet meer naast kunnen kijken: Covid 19. In de volksmond ook wel het Corona virus genoemd. Als jeugdbeweging zijn wij er ons van bewust dat wij ook een rol spelen in de verspreiding van dit virus. Wij zijn een vereniging die jong en oud in contact brengt met elkaar. En dat is net hetgeen dat dit virus graag heeft.

Binnen een aantal weken hebben wij een eetfestijn gepland. Wij zijn momenteel de haalbaarheid van dit evenement aan het evalueren op basis van informatie van bevoegde instanties. Voorlopig is dit geen reden om niet te reserveren voor het eetfestijn. Indien het eetfestijn wordt afgelast, wordt de betaling teruggestort.

Tot nader orde gaan de activiteiten op zondagnamiddag door. Wij willen wel benadrukken dat kinderen met ziektesymptomen thuis horen te blijven. Een korte samenvatting over het virus en zijn symptomen vindt u HIER.

We willen graag deze webpagina gebruiken om iedereen gelinkt aan de KSA op de hoogte te houden. Bekijk deze pagina dus zeker voorafgaand aan elke KSA-activiteit. Dringende berichtgeving zal gebeuren via de Whatsapp groepen voor ouders.

Updates hieronder

12 maart: Eetfestijn is afgelast en tot nader orde geen KSA meer op zondag.

18 maart: Voorlopig tot en met 19 april geen enkele vorm van bijeenkomst in jeugdbeweging verband. Dat betekent dat we al zeker geen KSA hebben tot 26 april. Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en hopelijk tot snel!

16 april: Voorlopig tot en met 3 mei geen KSA. Normaal gezien krijgen de jeugdbewegingen binnen een week een update over hoe Corona onze werking verder zal beïnvloeden. Hopelijk krijgen we dan ook uitsluitsel over kamp. Wij gaan er voorlopig nog steeds van uit dat kamp doorgaat en hebben onze voorbereidingen dus nog niet stil gelegd.